WIJ ZIJN ARTCLASS EN DOEN DINGEN MET KUNST.

Dit zijn wij:

Als Willem (PR) later groot is is hij heel erg hip, met hippe vrienden, een hippe vrouw en hippe kinderen. Hij hippelt heel veel rond. Het is een hippe boy zou je zeggen. Op zijn hippe fiets hippstert hij door de stad. Hij is heel enthousiast en heeft veel goede ideeën. Wij vinden Willem echt hip. Hip, hipster, zwart, enthousiast mannetje met een eigen wil en een eigen verhaal; keurt roddelen af. Spinazie, vlaflip NIET SCHUDDEN! Vieze vaat gooi kapot. Willem in mijn hart, in mijn ziel van Willem.

Als Pien (voorzitter) later groot is wordt ze mama. Is lief in hart en ziel. La Piénne. Houdt niet van techno. Houdt niet van drugs. Woont in HAL16, wat is hier mis??? Pien huppelt. Pippi Pien. Houdt niet van syrah rode bio wijn. Over 10 jaar leest ze boeken (voor). Pien hebben jullie haar al gezien? Pien is gewoon zo vrolijk en oprecht. Maar van roddelen kan ze ook wel wat (Willem: “JA!”). Bambi.

Als Sterre (externe communicatie) later groot is woont ze in artyfarty Brussel. Blijkbaar vandaag chagrijnig. Maar vindt dat je je niets van de wereld aan moet trekken. Walnoten in Frankrijk. TEKENARES. Regelt korting overal, altijd en voor allez!! Inglish goes her verie wel of shie is verie starrie end verie wel greet in dis lenguage wie are spieking abaut but stil she hes a bojfrend whoe dos not spiek dis lenguage but frensj but shie met him in en eesian countrie. Houdt niet van slappe, fruitige wijn.

Als Teun (penningmeester) later groot is draagt hij nog steeds altijd een muts en drinkt hij pilsener. Hij houdt van pannen, vooral in parken, maar rookt liever een peukie dan ze af te wassen. Meisjes zien hem graag met een knotje. Teun is de leukste jongen van de wereld. Met Willem. Heeft ooit zijn haar laten groeien voor KiKa, doet al een jaar lang aan Movember, maar wil zijn haar niet meer knippen. Hij is mannelijk en harig. Teun houdt niet van wijn. Teun verdient meer diepgang.

Als Davida (voorzitter) later groot is – wodka, wodka lime, wodka, wodka, wodka lime. Een lange staart. Houdt niet van dingen die in de mode zijn. Tegenkracht van Willem. Dingen. Draagt zwarte korte broekjes met panty’s. Lange wollen jassen. Peanut butter jelly time. Dansen en Georgina Verbaan. Miauw. Kreesie tjill, en is vooral heel leuk en kreesie kreesie tjill.

Als Deirdre (secretaris) later groot is – hihihihihihi. Ze houdt ervan om zonder doel door NL heen te rijden. Uit Portugal komt de beste wijn. Ambitieus. Door haar stiefvader vindt ze het eten in NL niet meer lekker, maar het is geen kakker hoor, en hij is ook niet oud hoor, misschien 60, maar daarvoor was hij ook jong. Lievelingskleur is bordeauxrood, houdt erg van druiven. Met de blote voeten stampen in de ton. Giechelt als een gekkie hihi. Lacht om eigen grapjes hihihi. Stabiel persoon. Rots in de branding.

WIJ ZIJN ARTCLASS EN DOEN DINGEN MET KUNST.

Wil je in contact komen met deze commissie? artclass@usatlas.nl