MANUEL

Man-uel: de mannelijkheid zit al in zijn naam, en met de autoriteit die hierbij komt kijken is Manuel de beste voorzitter denkbaar. Manuel kan acteren, zingen, heeft prachtige golvende lokken en is óók nog eens een gillerwijf. Wij denken dan ook stiekem dat Manuel een god(in) is. En met deze goddelijke eigenschappen verspreidt Manuel al djensend op Shakira cultuur door heel Atlas; de meant to be voorzitter van Piclasso dus!

 

JULIA

Met haar blonde lokken en voorliefde voor (heel veel) koken en eten, is Julia de PR-pro én locatiemanager van PicLASso. In haar vrije tijd houdt ze van lekker lui, maar voor deze commissie gaat ze volle bak. Ze heeft de ambitie om na LAS nog de kunstacademie te gaan doen, en wat schreeuwt nu meer KUNST (a.k.a picLASso) dan dat!!!

 

MARJOLIJN

Ons lieve Marjoleintje – vers van de pers uit Leiden – also known as Marjo is echt onze ordehoudster. Altijd van de parti en veurbereidj bij de vergaderingen máár daarnaast houdt ze zelf ook wel van een party(ij) (whatever). Spontaan, knap, grappig, kunstzinnig, verrassend (als in terugkomen van Egypte in de winter en ons van ons stokje doen gaan met haar indrukwekkende ‘tan’ verrassend.), ze heeft het a-lle-maal! Deze eigenschappen maken haar een secretaris als geen ander die met arendsogen de mail in de gaten houdt. Marjo, we need and love you so very much!

 

CELINE

Celientje, Ceetje, Lien, Cé, Cece, Celien, Celinepien, Cientje; exuberante bijnamen voor een dame met exuberante talenten. Onze diehard Céline kan gewoon alles, maar dan ook ALLES. Ze is vaardig in eten, slapen, ademen, kunst en een echte (AT)LAS’er zijn. Deze magnifieke dame zal al haar talenten inzetten bij haar taken (JA! Je leest het goed, TAKEN!!) binnen PicLASso, want zij is samen met Julia zowel onze PR-Pro als locatiemanager. Kortom, we leven als een vis in het water met Céline erbij!

 

LISELOTTE

PicLASso’s geldkunstenaar dit jaar is Liselotte: een vrolijke blonde meid die houd van plaatjes draaien, koken en uiteraard creatief bezig zijn. De LAS traditie volgend, is ze daarnaast geïnteresseerd in veel verschillende dingen, waaronder gender, duurzame ontwikkeling en sociologie. Liselotte heeft al ervaring met het penningmeesterschap en is vanwege haar organisatievermogen en punctualiteit dé perfecte keuze om de kas van PicLASso te beheren en ervoor te zorgen dat alle activiteiten ver(f)spetterend zullen verlopen!

 

EMMA

Wijn. Bier. Singlefeestjes. Dit is hoe Emma zichzelf zou omschrijven, maar deze vrolijke Brabander is veel meer dan dat. Tijdens de vergaderingen is het altijd gezellig met haar en haar random geitenfilmpjes. Daarnaast zet ze zich voor de volle 100% in bij Piclasso als die ekte all rounder. Emma heeft alle skills en kan zich als een kameleon elke rol aannemen. Diertjes tekenen kan ze als de beste en zelf heeft ze ook wat kunstwerken op d’r lichaam laten zetten. Jaa die Emma is zeker weten een aanwinst voor Piclasso!