Geachte dames en heren,

Stichting OER is op korte termijn nog opzoek naar een onderzoekscoördinator. Zouden jullie het volgende op jullie Facebook pagina willen plaatsen?

‘Was jij er vorig jaar net te laat bij, maar zou jij alsnog een geweldig (parttime) bestuursjaar willen meemaken? Wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het onderwijs aan de Universiteit Utrecht en in gesprek gaan met studenten, docenten en beleidsmedewerkers? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar info@stichting-oer.nl voor maandag 11 september, want Stichting OER is nog op zoek naar een onderzoekscoördinator!

Het bestuursjaar zal draaien om het opzetten en voltooien van een volwaardig onderzoek met betrekking tot het universitaire onderwijs. Het onderwerp mag je als bestuur zelf kiezen. Kijk vooral op de website (http://stichting-oer.nl/) voor meer informatie en neem een kijkje in het archief om te zien wat de vorige besturen zoal hebben gedaan. Gemiddeld zal Stichting OER zo’n 10 a 15 uur per week in beslag nemen, maar dit is ook afhankelijk van je functie, de fase van het onderzoek en je eigen invulling hiervan.

Enthousiast? Stuur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@stichting-oer.nl !

0